بهگزارش مرکز خبر حوزه، یکی از اندیشمندان اهل سنت شرکت کننده در این کنفرانس در نشستی تخصصی ابراز داشت: از کودکی به ما میگفتند؛ شیعیان قائل به تحریف قرآن هستند و قرآن موجود نزد شیعیان با قرآن موجود نزد اهل سنت فرق میکند و مدام این موضوع را تکرار میکند؛ اما در پی مراوده با علمای شیعه و نشستهای تقریبی روشن شد که اینگونه نیست.
وی ادامه داد: یکی دیگر از موضوعاتی که در همین راستا مطرح میشود و بسیاری از شبکههای ماهوارهای نیز بدان دامن میزنند، موضوع مصحف فاطمه(س) است به طوری که میگویند؛ قرآن شیعیان همان مصحف فاطمه(س) است که از آقای واعظزاده خراسانی میخواهم درباره مصحف فاطمه(س) توضیح دهند.
آیت الله واعظزاده خراسانی نایب رییس اتحادیه جهانی علمای مسلمان هم در این زمینه اظهار داشت: در برخی روایات به مصحف فاطمه(س) اشاره شده و آمده است که پیامبر(ص) گرامی اسلام، اخباری از آینده مسلمانان را به حضرت فاطمه(س) فرموده بودند و از جمله مطالب این مصحف، این اخبار است.
وی افزود: در حال حاضر و در قرون اخیر، نسخهای از مصحف حضرت فاطمه(س) یافت نشده و تنها در روایات به آن اشاره شده است و قرآن موجود نزد شیعیان نیز، تفاوتی با قرآن نزد بقیه مسلمانان ندارد.
حجتالاسلام حسین حسینی از فضلای حوزه هم در این باره گفت: مشکل امروز جهان اسلام، بحث پیرامون مصحف حضرت فاطمه(س) نیست و بهتر است، علمای اهل سنت به صورت کاربردی و عملی وارد موضوع وحدت اسلامی شوند و در مباحث علمی خود به آرای فقهی شیعه توجه کنند، همچنانکه در حوزه علمیه قم چنین است و توجه جدی به فقه مقارن انجام میگیرد.